Trooc.ro

Trooc Blog

Eforie Nord, locomotiva turismului de pe litoral

Este bine stiut faptul ca Eforie Nord simbolizeaza o statiune care grupeaza coerent atat turismul recreativ la malul Marii Negre dar si cel balnear datorita numeroaselor centre de tratament existente aici in vecinatatea lacului Techirgiol. Eforie Nord este fara doar si poate un adevarat motor al turismului de la mare, o locomotiva a turismului de pe litoral si asta se datoreaza in principal numarului impresionant de oferte de cazare in Eforie Nord.

Eforie Nord dispune de o faleza ce atinge inaltimea de treizeci de metri si se remarca cu o plaja inedita intinsa pe o fasie de circa trei patru kilometri. Destinatia preferata de plimbare din Eforie Nord se regaseste in partea nordica a plajei unde aceasta este foarte ingusta, dar marginita de o faleza inalta pe care orice turist inversunat o admira.

De pe coasta inalta, accesul la malul marii se face pe scari. In partea sudica a statiunii Eforie Nord regasim o plaja mai intinsa, iar accesul se face imediat. Apa marii este prielnica pentru o baie revigoranta, iar nisipul are o granulatie mai mare decat in Mamaia sau Constanta. In folosul acelor turisti mai pretentiosi, o parte din plaja din Eforie Nord este amenajata cu sezlonguri si umbrelute de soare, dar si cu terase si beach-baruri spre deliciul pofticiosilor de bere, inghetata sau sucuri reci ca gheata.

Statiunea Eforie Nord nu este prinsa niciodata cu garda jos si este mereu pregatita sa-si intampine turistii indiferent de varsta cu cele mai frumoase si inedite atractii turistice. Si cum altfel sa isi atraga turistii mai bine decat prin preturi si tarife ieftine care va asteapta la tot pasul.

Numarul nu tocmai mare de hoteluri din Eforie Nord este imbogatit prin existenta pensiunilor si vilelor pregatite pana la ultimul detaliu sa isi satisfaca exigentele cerinte ale turistilor din Eforie Nord.

Statiunea este una foarte accesibila ce permite tuturor sa se bucure de o vacanta la mare cu buget redus. Eforie Nord se mandreste si cu unul dintre cele mai atragatoare hoteluri de la mare, Hotelul Europa, singura unitate turistica de 4 stele din Eforie Nord.

Daca nu cautati luxul unui hotel puteti mereu arunca o privire catre luxul oferit de pensiunile si vilele din Eforie Nord si sa alegeti una din oportunitatile de cazare oferite de particulari. Capacitatea de cazare in Eforie Nord, 19.000 de turisti deodata, o claseaza pe aceasta pe locul doi dupa Mamaia in topul statiunilor cu cele mai numeroase locuri de cazare.