Trooc.ro

Trooc Blog

Expresoarele de Cafea, solutia inspirata pentru o petrecere inedita

Toti cei care se confrunta cu dilema daca ar fi indicat sau nu sa investeasca in expresoare de cafea ar trebui in primul rand sa inteleaga ca o masina de cafea expresso este mai mult decat un filtru pentru o bautura de servit la micul dejun si ca de fapt poate deveni o interesanta modalitate de socializare si divertisment- in familie, in grupul de prieteni, la locul de munca, in viata de zi cu zi sau la ocazii speciale.

Expresoarele de cafea pentru uzul casnic au devenit tot mai accesibile- si ca pret dar si ca utilizare- cumparatorii nu se mai simt coplesiti la vederea unui astfel de aparat- utilizarea sa este extrem de facila si atat timp cat sunteti capabil sa cititi si urmati intructiunile de folosire nu veti intampina nici o dificultate.

Aceste expresoare cafea sunt o ideala sursa de divertisment: asa cum amestecurile de bauturi au devenit o moda la petrecerile mondene, la terase vara, in cluburi sau la piscine- la fel, bauturile tip cafea expresso si diverse lichioururi au devenit bauturile preferate in perioada de iarna.

Daca organizati un eveniment sau o simpla petrecere in familie, cu siguranta veti face senzatie plasand expresoare cafea in locuri centrale, accesibile alaturi de diverse lichioruri pentru cafea invitand musafirii sa isi creeze propria bautura sau va puteti amuza demonstrandu-va calitatile de barman si acceptandu-le comenzile.

Barmanul perfect

Atunci cand doriti sa asezati in centrul petrecerii dumneavoastra un bar centrat pe produse obtinute cu ajutorul unor expresoare de cafea trebuie sa aveti in vedere cateva elemente pentru a va asigura ca evenimentul va fi amuzant si pe placul tuturor.

Indiferent de persoana care va face bauturile aveti grija sa amplasati barul intr-o zona convenabila, preferabil langa sursa de apa iar daca acest lucru nu este posibil, gasiti o solutie sa asigurati o cantitate de apa cat mai mare langa bar.

De asemenea, recipientul pentru boabe de cafea trebuie aprovizionat pe deplin apeland la o marca de calitate- daca sunteti cu adevarat profesionist veti asigura boabe decafeinizate in expresoare cafea separate pentru oaspetii care nu au voie sa consume cofeina.

Un alt aspect pe care trebuie sa il aveti in vedere: asigurati suficiente cesti pentru cafea si cappuccino- ideal ar fi sa le pastrati pe un aparat special care sa le asigure incalzirea- aveti grija sa aduceti si lingurite si farfurii.

Ca sa fiti sigur ca va veti castiga publicul, introduceti in menu o serie de arome, topping-uri lichioruri si biscuiti sau alte produse de patiserie care merg de minune cu o asemenea bautura. Plasati in zona barului servetele din belsug dar si cosuri de gunoi discrete pentru a asigura eliminearea deseurilor in mod eficient.

Este o idee buna sa puneti langa aceste expresoare cafea o lista cu instructiuni de folosire clare. Sper ca am reusit sa va arat o varianta de utilizare a unor expresoare cafea la care nu v-at gandit in clipa in care va tenta gandul sa investiti intr-un astfel de aparat care pe langa ajutorul in a va energiza dimineata poate deveni si o sursa originala de divertisment.